fbpx
april 13, 2018

Over Jan

Kok Jan, expert in catering aan huis en op locatie

Mijn naam is Jan Schoovaerts. Ik ben een klassiek geschoolde kok, en leerde mijn vak in toprestaurants zoals De Schone van Boskoop in Boechout, het Scholteshof in Stevoort, ’t Claeverblat in Hasselt en het Hilton Hotel in Antwerpen. Koken is voor mij een ware passie. Mijn keuken omschrijf ik als puur maar creatief.

Gedeelde passie is dubbele passie

Ik deel mijn passie voor koken en lekker eten graag. Daarom koos ik ervoor om kok aan huis en op locatie te worden. Catering voegt een extra dimensie toe aan mijn werk: brainstormen over nieuwe concepten, wijndegustaties organiseren, koken op unieke locaties, een feest van a tot z organiseren.

Altijd op maat

Bij mij sta jij, de klant, centraal. Ik werk niet met vooraf samengestelde menu’s. Ik luister naar jou, we bespreken wat je precies zoekt en op basis van jouw wensen en budget doe ik een voorstel op maat. Een intiem sterrendiner bij jou thuis? Of een teambuilding in je bedrijf? Waar je ook voor kiest, ik maak jouw culinaire droom waar met catering aan huis of op locatie.

Catering aan huis met een gedreven team

Ik werk niet alleen maar heb een sterk team rond me waar ik met mijn ogen dicht op kan vertrouwen. Van souschef tot afwasser, van ober tot tentenbouwer, we zijn allemaal op elkaar ingespeeld. Kies je voor Kok Jan? Dan kies je voor een gedreven team. Voor mensen die garanderen dat jouw evenement vlekkeloos en zorgeloos verloopt.

 

Wil je ontdekken wat Kok Jan jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.