fbpx
april 13, 2018

Bedrijven

Kok Jan, top in catering voor bedrijven

De organisatie van je personeelsfeest moet top zijn. Net zoals die zakenlunch met de directie of dat etentje met je team. Op zo’n belangrijke dag wil je je kunnen focussen op je eigen taken en kwaliteiten. Zorgen over de catering, de keuze van de wijn en de decoratie op tafel horen daar niet bij. De oplossing? Kok Jan! Laat me weten wat jij belangrijk vindt voor jouw event, dan werken we samen het concept uit.

 

Catering voor bedrijven op maat

Voor al je zakelijke events of feesten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant kun je bij Kok Jan terecht. Mijn team en ik kunnen ook zorgen voor het servies, het dekken van de tafels, de decoratie en het bedienende personeel. Niets is ons te veel! Wij weten als geen ander hoeveel er bij de organisatie van een feest komt kijken. Catering is ons vak. Laat de zorgen dus maar aan ons over.

 

Catering voor bedrijven met een vlekkeloze service

Van kleine diners tot events met vijfhonderd gasten. Mijn team en ik staan in voor een vlekkeloze service. Ik kies steeds voor kwalitatieve producten en besteed veel aandacht aan de bordschikking. Je gasten zijn voor mij even belangrijk als voor jou.

Na het event overloop ik de catering en omkadering graag met jou in een debriefing. Een professionele aanpak is voor mij een must.

 

Wil jij dat de catering voor jouw bedrijf echt top is? Wil je een event organiseren dat tot in de puntjes verzorgd is, zonder je zorgen te hoeven maken over de coördinatie en planning? Bel me dan vrijblijvend voor een afspraak.