fbpx
april 13, 2018

Particulieren

Homecooking: culinaire diners, feesten op locatie en workshops

Iedereen kent me als Kok Jan. Al jaren doe ik aan homecooking en verzorg ik feestjes, zowel kleine als grote. Bij mensen thuis of op locatie. Ik ben een klassiek geschoolde kok die jou een extra troef te bieden heeft: ik verzorg je evenement van a tot z!

Tot in de puntjes georganiseerd

Ik werk altijd een voorstel op maat uit, op basis van jouw wensen en budget. Een workshop koken zonder gluten? Of een loungy diner bij het zwembad? Mijn team en ik zorgen voor alles. We brengen alles mee voor een geslaagd event. Tot en met het servies en de tafeldecoratie, als je dat wenst. Na het feest of evenement neem ik alles weer mee. Het enige dat ik achterlaat zijn een propere keuken en tevreden gasten.

Homecooking op unieke locaties

Een trouwfeest in een tent of een receptie aan het water? Ik heb al gekookt op de meest unieke locaties. Als je nog op zoek bent naar zo’n locatie, neem dan gerust contact met me op. Ik kan je misschien wel verder helpen, zodat je je gasten een bijzondere beleving kunt bieden.

Kok Jan als traiteur

Hou je het liever kleinschaliger? Of zie je alleen de voorbereiding in de keuken niet zitten? Bij mij kun je ook gerechten afhalen. Het hele jaar door, op afspraak.

 

Inspiratie nodig voor je menu? Hulp nodig bij de voorbereiding van je feest? Bel Kok Jan. Ik werk met plezier een voorstel op maat voor je uit.