fbpx
april 13, 2018

Themafeesten

Catering van a tot z

Wil je een barbecue organiseren voor tweehonderd personen? Organiseert je toneelvereniging een kaas-en-wijnavond? Dan horen daar oneindige lijstjes bij van wat je allemaal nodig hebt: platte borden, dessertborden, bestek, koffiekoppen, een menu, aangepaste wijn, wijnglazen, barbecuetoestellen …

SOS traiteur voor jouw feest

Is ‘Help!’ het enige woord dat je nu te binnen schiet? Stuur je SOS dan naar Kok Jan. Dankzij mijn hulp hoef je je geen zorgen meer te maken over de catering, en alles wat daarbij hoort. Samen met mijn team kan ik voor alles zorgen. Aangepast aan jouw budget en wensen. Zodat jullie allemaal kunnen genieten van het feest, zonder kopzorgen over de planning.

Traiteur op maat

Wij weten als geen ander hoeveel er bij de organisatie van een feest komt kijken en hoeveel handen er nodig zijn om alles vlekkeloos te laten verlopen. Van tafels dekken tot opruimen achteraf. Wel, laat die zorgen maar aan ons over. Voor een betaalbare catering op maat moet je bij Kok Jan zijn.

Betaalbare catering voor jou of je vereniging? Een event dat tot in de puntjes verzorgd is, zonder zorgen? Bel me vrijblijvend voor een afspraak.